Exuviance är ett medicinskt dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Det är detta företag som uppfann Alphahydroxisyrateknologin (AHA). Ägare till företaget är de världsberömda professorerna Dr Eugene Van Scott och Dr Ruey Yu. De har mer än 100 världspatent på sina produkter och produkterna testas inte på djur. Många kosmetiska företag ”leasar” företagets patent, t ex L’Oreal, Avon, Estee Lauder, Elizabeth Arden, Md- formulation och Murad. 

När du väljer Exuviance får du en produkt som bygger i mer än 40 års forskning och tester. Exuviance har funnits i Norden i 22 år. 

Exuviance är ett medicinskt företag och inget ”Hokus-Pokus” utan allting är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat. Tryggt och effektivt. 

Det unika med Exuviance är kombinationen av AHA – och Polyhydroxisyror, lindrande växtämnen och extrakt av havsväxter som återbildar huden och ger den fukt. Produkterna innehåller även vitaminer, antioxidanter och solfilter som skyddar huden mot skadliga faktorer. 

Ett brett sortiment för alla hud typer och även för män! Vi hjälper dig gärna att välja ut rätt hudvårdsprodukter som passar just dig!

Köp Exuviance Professional produkter i salongens webbshop
Scroll to Top