HArmonyCa™

 

 

HArmonyCa™

 

Vad är HArmonyCa™?

HArmonyCa™ är uppbyggd av två fantastiska kombinationer Hyaluronsyra och Kalcium Hydroxiapatit.

Det är 2 kroppsegna produkter som har en unik förmåga att stimulera kroppens egen förmåga av produktion av kollagen och elastin samtidigt som huden blir fylligare och fastare.  Hyaluronsyra ger omedelbar resultat och Kalcium Hydroxyaptiten ger ett långsiktigt resultat även efter hyaluronsyran brutits ner.

I dagsläget finns ingen injektionsbehandling med en substans i, som kan ge dig de kombinerade fördelarna som HArmonyCa™ gör.

OBS! Boka först in dig på en konsultation till vår Doktor, för att få information om HArmonyCa™ innan du bokar in dig på en behandling.

 

Hur ofta gör man behandling med HArmonyCa™ ?

Ny behandling kan man tidigast göra efter ett år.

Eftersom effekten av behandlingen kommer gradvis tar vi bilder innan och sedan följer vi upp med nya bilder efter 6 och 12 månader.

Bäst resultat får de kunder som har passerat 40 och vill jobba med långsiktiga naturliga resultat.

 

Kan alla behandlas med HArmonyCa™?

Nej, HArmonyCa™ passar inte om man har någon typ av inflammatorisk sjukdom. Vi rekommenderar det inte heller om man brukar få fula eller förtjockade ärr. Viktigt är att boka in sig på en konsultation innan man bokar in sig på behandling.

Vad kan man förvänta sig för resultat efter en behandling med HArmonyCa™?

HArmonyCa™ ger ett direkt resultat i form av förbättrad volym och struktur. Den ger också ett långtidsverkande lyftande resultat då behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion som förbättrar styrkan och spänsten i huden.

HArmonyCA ger mycket bra resultat när den används som enda behandling och kan med fördel kombineras med andra estetiska behandlingar.

Vilka är de vanligaste biverkningarna av HArmonyCa™?

Som vid alla injektionsbehandlingar så kan man bli lite öm och svullen och i sällsynta fall få blåmärken. Klåda eller rodnad kan också förekomma. Hyaluronsyrafillers – säkra och väldokumenterade godkända produkter från världens största estetiska företag.

Vad är det för skillnad på HArmonyCa™ och traditionell fillersbehandling?

Den största skillnaden är att du med HArmonyCa™ får två behandlingar i en. Du får dels en volymgivande behandling där behandlingsområdet får mer volym med hjälp av hyaluronsyra, dessutom sker en långvarig kollagenstimulerande effekt genom att kombinera hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit (CaHa) detta stödjer kroppens egna kollagenproduktion genom att skapa nya kollagenfibrer.

 

 

 

 

 

Scroll to Top