Hitta hit

Välkommen till en avslappnad,
lugn och harmonisk miljö
hos oss. Vi finns i Linköping. 

Berola Onus

Administratör

Anni Onus

Hudterapeut och laserterapeut

Grace Kudsy

Stylist och Massörterapeut

Gabriella Boano


Kirurg Läkare

Om Atlaskliniken

Atlaskliniken startade 1 augusti 2014 med sitt nya namn men själva kliniken har funnits sedan 2004. Vårt mål är att alltid ligga i framkant när det gäller behandlingsmetoder och resultat.

Erfarna hudterapeuter och specialistläkare samarbetar idag för att eftersträva att du som kund ska känna en personlig och omhändertagande känsla. Vi satsar på noggrannhet, renlighet och hög service!

Du som kund står i fokus och målsättningen är att du ska lämna kliniken nöjd och glad med en förbättrad självbild efter en lyckad förändring, oavsett ingrepp eller behandling du valt att göra.

Vid konsultation har vi i samråd med dig kommit fram till en samlad bedömning vilken behandling som passar bäst. Vi arbetar för att alla våra kunder ska uppnå de resultat som de önskar. All information behandlas strikt konfidentiellt!

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan din bokade behandling/ konsultation.

450 kronor debiteras du för utebliven tid till behandling och 200 kr för utebliven tid till konsultationen.

Ja, viktigt att man meddelar oss innan. Samt att meddela oss vid eventuella sjukdomar och allergier.

Då vi träffar många människor dagligen så vill vi gärna att ni visar respekt och hänsyn, och av/ombokar era tider vid sjukdom.

Parkering finns på Barnhemsgatan, (Parallellgatan bakom Djurgårdsgatan) om man ska stå längre tid än 30 minuter och max 2 timmar. LinPark eller EasyPark appen fungerar, finns även Parkeringsautomat på Elsa Brännströmsgata (Gatan du kör in på för att komma till Barnhemsgatan, går bara att betala med Kort i automaten).

Parkering finns på Djurgårdsgatan utanför ICA Nära Matbiten om man ska stå max 30 minuter. LinPark eller EasyPark appen fungerar, finns även Parkeringsautomat (Kort).

Ja, det går bra att byta och betala eventuell mellanskillnad.

Parkering finns på Djurgårdsgatan utanför ICA Nära Matbiten om man ska stå max 30 minuter. LinPark eller EasyPark appen fungerar, finns även Parkeringsautomat (Kort).

Det är giltigt 1 år från det datum det utfärdats.

Att tänka på

Våra samarbetspartners

Scroll to Top