Erbjudanden

CARBON PEEL

Boka en kur om 4 behandlingar 3995:- (V Snail kur kräm – 995:- ingår nu i september)

Carbon Peel passar till alla hudtyper, åldrar och är verkande för både män och kvinnor. Alla kunder med trött, stressad, fet eller bland  hud kan behandlas. Exfoliering av döda hudceller ger en drivkraft för regenereringen av huden och produktionen av kollagen, vilket ger elasticitet. Du jämnar ut fina rynkor, reglerar talgkörtlar och eliminerar post- acne.

 

MICRONEEDLING

Ansikte kur 4 behandlingar   6000:- (Ord 8000:-)

Microneedling ger cellförnyelse. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

 

MICROBLADING

Nykunds erbjudande: 3200 sek (Ordinarie pris: 4400 sek) ink. återbesök inom 8 veckor

Pigmenten som vi använder oss av är från den världsledande tillverkaren PhiBrows och har utformats för att matcha din naturliga färg så att de smälter in bland dina befintliga hårstrån. Pigmenten är godkända av läkemedelverket och sterila engångsverktyg används vid varje behandling. Resultatet bli naturligt, felfritt och fylligare bryn.

OM BEHANDLARE;

Nelli Avagjan, licensierad PhiBrow Artist

Nelli Avagjan, grundaren till NBS Nelly Brow Studio är en licensierad PhiBrow (semi-permanent makeup) artist. Som perfektionist har hon en precision och uppmärksamhet på detaljer där målet är att alltid överträffa förväntningar med sin unika teknik. Naturliga, fylliga och definierade bryn är hennes signatur, syftet är att förbättra ens skönhet med naturligt resultat. Nelli vill alltid nå en nivå av professionalism och skicklighet som är ojämförlig i branschen.

Se Nellis arbete på @Nellybrowstudio (länka till IG)

 

 
Scroll to Top